כאן הקנייה בטוחה
כאן הקנייה בטוחה
2025-01-06T10:42:59+02:00

שמי מירית הראל שפית וקונדיטורית במקצועי.
בוגרת מכללת הדסה במגמת מולנאות ובישול וביה"ס הגבוהה לקונדטוריה "אסטלה".
פתחתי את המסעדה הראשונה שלי (במושבה הגרמנית בירושלים) בגיל 24 כאמא לילד ראשון,

לאחר כעשר שנות פעילות, כשלוש מסעדות ועוד שני ילדים. התבשלה בי ההחלטה לסגור את העסק לטובת גידול ילדיי.



מאז אני נהנית לשלב את שתי אהבותיי - הוראה ובישול.


כיום אני מלמדת בישול מגילאי 3 ועד 99 - אני מלמדת לבגרות בתיכונים במגמת בישול, מפעילה חוגי בישול בגני ילדים, חוגי בישול לילדים ונוער ומלמדת במכללות מקצועיות.


בנוסף יצרתי ואני מעבירה מספר סדנאות למשפחות ולמבוגרים
לאירועי שמחה, הכרות וגיבוש.
בין הסדנאות - פסטה, סדנא ירושלמית, סדנת המבורגר ועוד.

בשנת 2020 כחלק ממשבר הקורונה וכאשר הייתי עם ביתי הקטנה תקועה בבית כמו כולם פיתחתי את השיטה ללימוד אותיות דרך עולם הבישול. 
הפעילות דרך הכרטיסיות מאפשרת למידה טבעית ומיטבית
הנעשית בשמחה מתוך פעילות אקטיבית של הילד/ה.
הפעילות מלמדת דרך חמשת החושים של הילד/ה - ראיה, שמיעה, ריח, מישוש וכמובן טעם
ומעמיקה את המוטריקה העדינה 



חווית העצמאות וההצלחה של הילד/ה מתורגמת לידע שנרכש באופן טבעי עם התעסקות במזון
ומעצימה את תחושת הבגרות והמסוגלות ומביאה להשיגים מידיים.


אני גורסת בזה שאין גיל למטבח, העיסוק היומיומי באוכל, זמינות חומרי הגלם, הטעמים והתוצר הסופי המידי מספקים אפשריות בלעדיות למטבח.
אז לא לפחד ותנו לילדים לבשל.